Utorak, 27 Srpanj 2021
Shine Spa u Sheraton Dubrovnik Riviera Hotelu - Tajlandska masaža će obnoviti vaš duh i tijelo

Shine Spa u Sheraton Dubrovnik Riviera Hotelu - Tajlandska masaža će obnoviti vaš duh i tijelo

Shine Spa u Sheraton Dubrovnik Riviera Hotelu je u svoju ponudu masaža od ove godine uvrstio i tajlandsku masažu. Naši terapeuti s Tajlanda donose posebnu masažu koja će obnoviti vaš duh i tijelo.
 
Tajlandska masaža je jedna od najstarijih masaža na svijetu, vjeruje se da postoji više od 2500 godina. Ova vrsta masaže pokreće energetske kanale u tijelu, eliminira negativnu energiju te potiče i aktivira pozitivnu energiju. Razlikuje se od ostalih masaža budući da je fokusirana na cirkulaciju i pritisak te na mišićnu fleksibilnost.


 
Shine Spa nudi dvije vrste tajlandske masaže. Klasična tajlandska masaža učinkovita je ljekovita masaža kombinirajući akupresuru, ayurvedske principe i potpomognute joga položaje.
Uljna tajlandska masaža je masaža blagog, srednjeg ili jačeg intenziteta, prilagođena individualnim potrebama. Terapeut koristi prste, laktove, koljena i stopala te uklanja napetost u mišićima, a opušta i revitalizira cijelo tijelo.
 
Masaža opušta tijelo, uklanja nakupljeni umor, pomaže kod bolova u leđima, povećava fleksibilnost tijela, potiče cirkulaciju i limfnu drenažu, pomaže u borbi protiv celulita te uravnotežuje rad cijeloga organizma.
 
Uz ovu posebnu masažu, iskoristite priliku te uživajte na više od 1500 m2 prostora Shine Spa koji nudi unutarnji bazen, finsku saunu, bio saunu, parnu kupelj, hidromasažni bazen te prostor za opuštanje.


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  • 71. Dubrovačke Ljetne Igre
  • marketingA1