Utorak, 28 Svi 2024
hdz_dnz
Đuro Lonza; Dajte povjerenje HDZ-u, svima nama u Župi je važno imati istinskog partnera u Vladi RH

Đuro Lonza; Dajte povjerenje HDZ-u, svima nama u Župi je važno imati istinskog partnera u Vladi RH

Poštovani žitelji Župe dubrovačke,

za dva dana, u srijedu 17.04.2024.g. održat će  se izbori za novi saziv Sabora RH kojim će se odrediti smjer kojim će naša Hrvatska
putovati naredne četiri godine.

Vjerujemo i nadamo se da će nadasve  razumna odluka svih Vas, koje ovim putem pozivamo da u najvećem mogućem broju iskoriste svoje glasačko pravo, dati doprinos kako bi naša Hrvatska nastavila istim, uspješnim putem kako je to bilo u zadnjih osam godina. Zašto vjerujemo u Vas i zašto se tome nadamo?

Postoje barem tri razloga:

1. Zato što je naša Hrvatska danas puno bolje i uređenije društvo, društvo u kojemu kontinuirano raste standard,  plaće, mirovine, zemlja kojoj je  kreditni rejting zbog ispravne fiskalne politike  iz rejtinga "smeće" došao na investicijsku razinu, zemlja u kojoj se intenzivno grade veliki infrastrukturni projekti, zemlja u kojoj su turistički rezultati u stalnom porastu zbog  odgovornog upravljanja koje turistima  daje  osjećaj sigurnosti i stabilnosti, zemlja koja vodi brigu o svojim braniteljima koji su je krvavo stvarali, zemlja koja vodi brigu o svojoj obrambenoj moći, zemlja koja uživa ugled među razvijenim zapadnoeuropskim državama,  zemlja koja ima Vladu koja zna upravljati svim kriznim situacijama.

2. Zato što na temelju dosadašnjih rezultata i ostvarenja  ove Vlade RH s pravom možemo vjerovati kako će se  plan i program  za buduće četverogodišnje razdoblje ispuniti u cijelosti kako je to i planirano

3. Zato što je svima nama u Župi dubrovačkoj VAŽNO imati istinskog  partnera u Vladi RH koja će nam pomoći realizirati nama bitne projekte i to:

- novog vrtića,
- dogradnje postojeće i izgradnje nove osnovne škole,
- brze ceste
- cjelovitog projekta aglomeracije, sustava kanalizacije i pročistača
- lučice Srebreno
- stadiona u SRC "Čibača"
- javnog društvenog sadržaja u obuhvatu auto kampa Kupari
- izgradnje sportske dvorane i plivališta
- drugih infrastrukturnih projekata važnih za Župu dubrovačku

Stoga, drage naše biračice i birači, prekosutra, u srijedu 17.04.2024.g. izbor  Vam  ne bi smio biti težak. Izađete na  svoje biračko mjesto i dajte povjerenje kandidatima HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE, kandidatima s liste br. 7 i nastavimo zajedno razvijati našu Hrvatsku.

Unaprijed Vam od srca hvala !

OO HDZ-a Župa dubrovačka

Đuro Lonza, predsjednik

  • Autor: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • aerodrom
  • vodovod