Nedjelja, 29 Ožujak 2020
„Neka odrastanje bude dječja igra“ - Bajkaonica s Zijahom Sokolovićem u župskoj školi

„Neka odrastanje bude dječja igra“ - Bajkaonica s Zijahom Sokolovićem u župskoj školi

Savez Društvo Naša djeca Hrvatske u suradnji s tvrtkom Nivea već šestu godinu zaredom provodi projekt pod nazivom „Neka odrastanje bude dječja igra“u skolopu kojeg je prošlog tjedna u Osnovnoj školi Župa dubrovačka održana Bajkaonica sa glumcem  Zijahom Sokolovićem.

Priredba je počela pozdravom ravnatelja Antona Jurkića, nakon kojeg je Miomira Velikonja, predstavnica Društva Naša djeca - Dubrovnik predstavila je projekt „Neka odrastanje bude dječja igra“ te zahvalila ravnatelju i djelatnicima škole na suradnji u ovom korisnom i važnom projektu.

Volonterka Društva „Naša djeca“ Dubrovnik Ivana Barović je naglasila važnost čitanja i pripovijedanja priča te najavila gosta, glumca Zijaha Sokolovića koji je je pripovijedao djeci bajke „Ogledalce“ (G. Vitez) i Dobro stablo (S. Silverstein).

Na Bajkaonici je sudjelovalo 220 učenika i učenica trećih i četvrtih razreda u pratnji svojih učitelja i učiteljica. Svi su s velikom pažnjom pratili svaki pokret i slušali svaku riječ tijekom pripovijedanja. Svoje oduševljenje učenici su iskazali na kraju pripovijedanja glasnim i dugotrajnim pljeskom.

  • Hoteli Dubrovačka Rivijera