Ponedjeljak, 11 Prosinac 2023
Otvorena lokalna prodaja ulaznica za priredbe ovogodišnjih Dubrovačkih ljetnih igara

Otvorena lokalna prodaja ulaznica za priredbe ovogodišnjih Dubrovačkih ljetnih igara

Ulaznice za 70 dramskih, glazbenih i plesnih događanja na programu 74. Dubrovačkih ljetnih igara od danas su dostupne na blagajni u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) koja će do 1. srpnja biti otvorena svakim danom od 10 do 18 sati.

Ove festivalske sezone ponovno je omogućen popust od 30% za stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije na sve izvedbe uz predočenje osobne iskaznice i to isključivo na lokalnoj prodaji Dubrovačkih ljetnih igara. Isto tako, stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije mogu ostvariti dodatnih 10% popusta pri plaćanju Mastercard ili Maestro karticom, što osigurava jedinstven popust od 40%. Navedeni popust primjenjiv je na maksimalno 2 ulaznice po izvedbi.

Kupnjom ulaznica za dvije dramske, odnosno tri glazbene izvedbe, ostvaruje se gratis ulaznica za jedan reprizni dramski, odnosno glazbeni program po izboru, a studenti uz predočenje X-ice ili ISIC-međunarodne studentske iskaznice mogu ostvariti popust od 10% na maksimalno dvije ulaznice po izvedbi. Jednodnevni DU PASS kupcima omogućuje 10% popusta, trodnevni 30% te sedmodnevni 50% za dvije ulaznice po izvedbi.

Uz kupnju ulaznica Mastercard® i Maestro® karticama online ili na blagajni ostvaruje se 10% popusta, a za iznose iznad 70 € omogućeno je obročno plaćanje.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je Ured prodaje Dubrovačkih ljetnih igara putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te telefonski na broj (020) 326 123.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr
  • zagonetka_pobjede