Ponedjeljak, 11 Prosinac 2023
Humanitarne natjecateljske igre za djecu u župi Sv. Ilara u Mlinima (FOTOGALERIJA)

Humanitarne natjecateljske igre za djecu u župi Sv. Ilara u Mlinima (FOTOGALERIJA)

Ove sunčane nedjelje oko 200-tinjak djece, male, ali i one veće, odazvalo se na humanitarne natjecateljske igre za djecu. Humanitarnim kotizacijama skupila se lijepa i vrijedna svota za naše obitelji u potrebi. Djeca su uživala skačući u vrećama, testirala spretnost gađajući kantice lopticama i pokušavajući skupiti što više bodova u streličarstvu. Jako veliki  interes pokazali su za igru nošenja vodenih balona u ožici, a oni najmlađi mogli su isprobati sportski poligon.

Bilo je tu i vijača i testiranja kome lopta može najdulje ostati u zraku. Svi su napravili odlične uspomene u Photo booth-u s hrpom otkačenih rekvizita. Na kraju djeca su se zabavila s pinjatama i hrpom slatkiša. Svi posjetitelji mogli su se osladili šećernom vunom i kolačima koje su napravile naše vrijedne domaćice. Sve se orilo od dječjeg smijeha i veselja. Hvala dragom Bogu na svim blagoslovima, lijepom vremenu i svim ljudima dobre volje.

- Želimo zahvaliti svim mladim volonterima koji su nesebično cijelo popodne animirali djecu kroz igre i tako pokazali koliko je srce mladih ljudi. Župa može biti ponosna na vas! Zahvaljujemo i svim našim donorima bez kojih cijeli događaj zasigurno ne bi ovako dobro izgledao: AB grafika, Dubrovnik Event i gosp. Oliver Fišić, gđa Romana Moretić, obitelj Masar, caffe bar Catamaran, caffe bar Kolarin, caffe bar Muo, caffe bar Club 23, Dolce Vita, Pizza Trica, Tutto Bene, Flamingo, Lacus bazeni,Texo gradnja, vrtić Župa dubrovačka.

Veliko hvala svim volonterima koji su na bilo kakav način sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji, bilo pečenjem kolača, planiranjem, izradom rekvizita i sl. Hvala i našem župniku don Miljenku koji nam je dao povjerenje kao i Biskupijskom Caritasu koji je uvijek uz nas u svemu. Hvala svima koji su došli i još jednom pokazali da ljudi naše Župe imaju veliko srce za one u potrebi. Vidimo se dogodine - poručuju iz Caritasa župe sv Ilara, Mlini.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr
  • zagonetka_pobjede