Ponedjeljak, 20 Siječanj 2020
Djelatnici hotela Hilton Imperial uredili dvorište ispred stare škole na Kantulama

Djelatnici hotela Hilton Imperial uredili dvorište ispred stare škole na Kantulama

Sve veći broj firmi, naročito onih međunarodnih, uviđa mogućnost utjecaja koje mogu imati u lokalnoj zajednici te zajedno sa svojim zaposlenicima pokreću socijalne aktivnosti i projekte u svojoj okolini.

Jedna od takvih firmi je Hilton Imperial Dubrovnik. Ove godine odlučili su urediti dvorište naše škole, imajuću u vidu kako je naša škola druga najbrojnija u županiji.

Naime, u hotelu djeluje tzv Blue energy tim, koji okuplja predstavnike svih odjela, te kroz godinu organiziraju aktivnosti usmjerene prema povećanju razine usluge svojih gostiju i zaposlenika, ali i zaštite okoliša te edukaciji zaposlenika o važnosti sudjelovanja u lokalnoj zajednici kroz projekte. Tako su kroz svoj projekt obojali ogradu i popravili klupe, te nabavili i ocrtali tri drvena koluta od struje. Osim ovoga, ocrtali su dvorište s pet društvenih igara kao što su školica, trica itd, kako bi najmlađima pružili priliku za kvalitetnu i veselu igru s vršnjacima u vrijeme odmora, te prije i poslije škole.

Inače, Hilton Imperial Dubrovnik, dobio je za svoj rad u zajednici i priznanje Volonterskog centra 2017. godine za svoj projekt u centru Josipovac.