Četvrtak, 20 Veljača 2020
Nastup Turističke zajednice županije na sajmu GLOBalnie u Katowicama

Nastup Turističke zajednice županije na sajmu GLOBalnie u Katowicama

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije po drugi put nastupa na međunarodnom sajmu turizma, sporta i nautičke opreme GLOBalnie koji se po 25. put održava u Katowicama u Poljskoj i to od 29.-31. ožujka 2019. godine.

Nastupamo na štandu od 18 m2 zajedno s turističkim zajednicama Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske i Ličko-senjske županije.

Sajam ima za cilj promovirati što je trenutno najbolje u turističkom poslovanju. Ponude su okrenute prema obiteljima i pojedincima, ljubiteljima povijesti i kulture, entuzijastima agroturizma i ekoturizma, te svim aktivnostima na otvorenome, kao i proizvođačima rekreacijske i sportske turističke opreme.
Preko 200 štandova naći će se na izložbenom prostoru od oko 7000 m2.

U moru pratećih događanja sudionici će imati priliku uživati u glazbenim emisijama, ukusnim zalogajima iz cijelog svijeta i dijeliti poslovno iskustvo s drugima.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2018. godini posjetilo 73.400 turista iz Poljske, koji su ostvarili 485.000 noćenja i nalaze se na visokom trećem mjestu po broju ostvarenih noćenja u županiji.